Consulting
Despre noi Servicii Cariere Link-uri Contact  

Bine ati venit in sectiunea SOHO Business Broker

SOHO este o firma care asista companii si proprietari la evaluarea, vanzarea si cumpararea de companii.

SOHO reprezinta atat proprietari care vor sa-si vanda afacerea, cat si cumparatori care vor sa creasca prin achizitii gasind clientul potrivit pentru proprietarul potrivit.

Experienta si abordarea noastra etica si onesta a afacerilor ne-au atras o serie de clienti importante, in cautare de firme mai mici pentru achizitie sau afaceri de familie de tip IMM care sunt de vanzare.

Cumpararea sau vanzarea unei afaceri este una din cele mai importante decizii pe care un proprietar le poate lua, proces ce incepe cu o apreciere a situatiei pietei si a valorii afacerii.
Aspectele cele mai importante ce trebuie luate in considerare in procesul de vanzare sau cumparare sunt:
•stabilirea unui pret care sa se adreseze cel mai bine clientilor tinta,
•-asigurarea confidentialitatii si structurarea si negocierea unei tranzactii de success.

In astfel de situatii, greselile pot fi fatale; SOHO va ajuta sa evitati aceste greseli. Oricare ar fi scopul cumpararea/vanzarea unei afaceri sau fuzionarea unor companii inainte de a incheia tranzactia exista multe aspecte de considerat si multe decizii de luat. Problemele pe care le implica o astfel de tranzactie pentru cumparatori sau vanzatori sunt din ce in ce mai dificile.

SOHO prin reteaua internationala de business brokeri la care este afiliata, prin ajutorul pe care il poate da in probleme financiare si prin indrumarile profesioniste si obiective oferite poate fi considerat un partener ce merita increderea Dvs. Exista mai multe feluri prin care puteti utiliza serviciile profesioniste SOHO pentru a efectua o tranzactie. SOHO poate conduce o tranzactie de vanzare/cumparare mai agresiv sau mai discret decat clientii sai, in acelasi timp atragand un numar mai mare de potentiali cumparatori sau vanzatori. Cu o perspectiva din exterior, SOHO actioneaza in complementaritate cu avocatii si contabilii firmei cliente. Ca terta parte poate mentine un grad mai mare de confidentialitate in lucru cu cumparatori, anagajati sau competitori. Cautarea si selectarea pot fi facute pastrandu-va anonimatul. Cunostintele noastre despre cerintele si modul de abordare al investitorilor, salveaza timp si va da siguranta ca firma dumneavostra va beneficia de un proiect atractiv de vanzare sau cumparare.
Scopul si cerintele dumneavoastra sunt definitorii cand trebuie sa vindeti o companie sau sa faceti o achizitie.
Va rugam sa ne contactati pentru intrebari si informatii despre serviciile noastre.

MISIUNEA SOHO in BUSINESS BROKERAGE
Misiunea SOHO este sa devina una dintre cele mai importante firme de business brokerage din regiune si din tara, oferind companiilor mici si mijlocii si potentialilor investitori cele mai bune oportunitati si servicii.

SOHO furnizeaza clientilor servicii personalizate pentru nevoile afacerii lor, si se concentreaza prin seriozitate, integritate si confidentialitate, in obtinerea unei tranzactii de success.


 

Copyright Soho Consulting 2007